Een succesvolle botenbeurs zonder boot op de stand!

[photo news:Een succesvolle botenbeurs zonder boot op de stand!]

Daan   5-02-2019  

Grand Banks & Palm Beach hadden veel succes op de afgelopen beurs ‘boot Düsseldorf 2019’ met een door Laarhoven design ontwikkelde en gerealiseerde stand. De stand bestond uit een apart Grand Banks & Palm Beach gedeelte met elk hun eigen merkidentiteit, maar met gezamenlijke voorzieningen.
 
De Palm Beach 50 GT wordt op het Cannes Yachting festival in september 2019 voor het eerst live gepresenteerd in Europa. Om het jacht nu al onder de aandacht te brengen realiseerde Laarhoven design een videowall op de stand waarop de boot digitaal geïntroduceerd werd middels een spectaculaire film. Een interactieve touchscreen tafel gaf de bezoekers meer informatie over de boot.
 
Voor Grand Banks realiseerde Laarhoven design een open stand met multimedia, ruime zitgelegenheid en aansprekende visuals waardoor Grand Banks op een ontspannen manier de contacten met haar relaties kon onderhouden en nieuwe contacten kon aanknopen.
 
Zowel Palm Beach als Grand Banks hebben diverse afspraken voor na ‘boot Düsseldorf’ kunnen maken. Ook zijn er afspraken voor proefvaarten met de Palm Beach 50 GT op de Middellandse Zee gepland.

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws