EVBox: internationale beursdeelnames

[photo news:EVBox: internationale beursdeelnames]

Daan   30-10-2017  

EVBox produceert gebruiksvriendelijke en duurzame laadstations voor elektrische auto’s en maakt elektrisch laden snel, simpel en veilig. Opgericht in 2010 is EVBox inmiddels internationaal marktleider op het gebied van laadoplossingen en aanvullende diensten voor elektrische voertuigen.

Voor de internationale beursdeelnames van EVBox heeft Laarhoven design een standconcept ontwikkeld dat wordt ingezet om EVBox in verschillende markten op de kaart te zetten en om leads te genereren. Om de bezoekers te activeren staat er in de stand een interactieve muur met laadoplossingen waar bezoekers zelf het gemak van EVBox kunnen ervaren.

De stand is voor het eerst ingezet in Stuttgart en kort daarna in München. Op beide beurzen heeft EVBox haar doelstellingen ruimschoots weten te realiseren.

Tot aan de beurs in Stuttgart had PR & Events Marketing Manager Job Karstens van EVBox de stand alleen op tekeningen gezien en was het toch wel spannend hoe de stand er in werkelijkheid uit zou zien. Het niveau en de kwaliteit van de stand bleek in werkelijkheid nog beter dan verwacht. Ook de samenwerking met het team van Laarhoven design overtrof de verwachtingen. “De projectmanagers van Laarhoven design nemen werkelijk alles uit handen en get things done” aldus Job. Dat is ook nodig want het volgende event op de kalender van EVBox dient zich alweer aan en de beursdeelnames van volgend jaar worden inmiddels ingepland.

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws