HISWA Holland Yachting Group: Monaco Yacht Show

[photo news:HISWA Holland Yachting Group: Monaco Yacht Show]

Daan   30-10-2017  

De Monaco Yacht Show is jaarlijks hét evenement in de Super Yacht Industry. Eén keer per jaar komt de hele industrie in Monaco samen en barst Monaco uit zijn voegen. In dit tumult presenteert de Nederlandse superjacht industrie de nieuwste jachten en technieken.

De HISWA Holland Yachting Group vertegenwoordigt de Nederlandse bedrijven in de Super Yacht Industry en heeft een eigen paviljoen op de show. Dit Holland Paviljoen is het trefpunt voor de leden van de Holland Yachting Group en de plek om met internationale bezoekers in contact te komen. Naast de gemeenschappelijke faciliteiten in het paviljoen werd er voor een aantal leden een individuele presentatie gerealiseerd.

Een enthousiast team van matchmakers sprak mensen op de kade aan en bracht deze in contact met de standbemanning van de leden in het paviljoen. Zo kwamen deze leden in direct contact met hun doelgroep en konden zij een succesvol event realiseren.

Naast de vele gerichte bezoekers mocht Jeroen Sirag van de Holland Yachting Group diverse VIPS waaronder Prins Albert II van Monaco en de Nederlandse consul in het paviljoen verwelkomen.

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws