Ontspannen in December - deel 1 ‘Films & Netflix’

[photo news:Ontspannen in December - deel 1 ‘Films & Netflix’]

Daan   7-12-2018  

We hebben een aantal leuke tips voor je voor de december maand, van reizen tot boekentips en de nieuwste series of films. We beginnen met deel 1; Films & Netflix

BOHEMIAN RHAPSODY
Muziekfilm over Queen, de snelle opkomst, het gigantische succes, de extravagante leadzanger Freddy Mercury, en hun legendarische Live Aid-optreden in 1985.

A Star Is Born
In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende.

Beautiful Boy
Het waargebeurde verhaal van journalist David Sheff (Steve Carell) wiens zoon Nic (Timothée Chalamet) kampt met een drugsverslaving en zijn tumultueuze weg.

Robin Hood
Robin van Loxley (Taron Egerton) keert terug van een kruistocht om te ontdekken dat alles wat hij achterliet verdwenen is. Hij besluit terug te vechten tegen de kwaadaardige sheriff van Nottingham.

Widows
Vier weduwen krijgen te maken met de schuld van hun overleden criminele echtgenoten. Ze gaan samenwerken om hun lot in eigen handen te nemen. Met Liam Neeson, Colin Farrel en Elizabeth Debicki.

 

Nieuw op Netflix in december
Hoewel het nieuwe seizoen van Prison Break alweer is gestart zijn dit nieuwe series en films op Netflix.

Scent of a Woman, romatisch drama uit 1992
In deze iconische film vertolkt Al Pacino de rol van blinde oud-kolonel Frank Slade, die door zijn toestand inwonende is bij zijn nicht. Het hele gezin gaat voor Thanksgiving op vakantie, maar Slade weigert om mee te gaan waardoor een jonge student wordt ingehuurd om hem te verzorgen, gespeeld door Chris O’Donnell. Tijdens de vakantie neemt Al Pacino de jonge O’Donnell mee op een bijzonder weekend, waarin mooie vrouwen, de tango en grote levensvragen aan bod komen.

Travelers seizoen 3, vanaf 23 december
Travelers vertelt het verhaal van de laatste groep mensen op aarde, de 'travelers', die honderden jaren vooruit in de toekomst ontdekken hoe ze kunnen tijdrijzen naar het verleden. Zoals vaak gebruikelijk in sci-fi series kunnen deze mensen echter niet fysiek tijdrijzen, maar 'downloaden' ze hun bewustzijn in het geheugen van een persoon in het verleden, naar mensen van de 21e eeuw. Deze 'reizigers' stappen zo in het leven van ogenschijnlijk willekeurige mensen, terwijl ze in het geheim missies uitvoeren om de mensheid van een vreselijke toekomst te redden.

Roma, 14 december
Roma blikt terug op de jeugd van Mexicaanse regisseur Alfonso Cuarón, die eerder mee werkte aan de derde Harry Potter film en de film Gravity, waarvoor hij verschillende Oscars ontving. Roma focust zich op de au pair die Cuarón opvoedde in Mexico-stad in de jaren zeventig. De Netflix-film won eerder dit jaar de Gouden Leeuw op het filmfestival in Venetië. Dit was voor het eerst dat een film van Netflix een dergelijke prestigieuze prijs ontving.

Mowgli
Deze Netflix-verfilming van Rudyard Kipling's klassieker The Jungle Book, genaamd Mowgli, is een live action versie van het verhaal dat in eerste instantie faam kreeg door de Disney-animatie verfilming. We horen stemmen van Benedict Cumberbatch (als Shere Khan) en Christian Bale. Rohan Chand kruipt in de huid van de jongen Mowgli.

Back to the future
Een klassieker: Gefilmd in 1985 met Michael J. Fox in de hoofdrol, wordt de 17-jarige Marty McFly per ongeluk naar 1955 geteletransporteerd door zijn nutty professor vriend Doc Brown, alwaar hij ervoor moet zorgen dat zijn tiener ouders elkaar ontmoeten. Zodat hij in de toekomst geboren kan worden en weer terug naar de toekomst kan. Een inmiddels legendarische razende race tegen de klok.

The People vs. Larry Flint
Nog zo’n klassieker, Woody Harrelson in de hoofdrol vertelt het waargebeurde verhaal van een controversiële uitgever van Hustler magazine en hoe hij in de rechtbank transformeerde tot verdediger van de vrije meningsuiting in de Verenigde Staten.

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws