Ook gebruik van nieuwe technieken in de Food retail, bij Albert Heijn en bol.com

[photo news:Ook gebruik van nieuwe technieken in de Food retail, bij Albert Heijn en bol.com ]

Daan   12-11-2018  

Google heeft inmiddels de Nederlandstalige Google Assistent gelanceerd. Albert Heijn en bol.com, beide dochterondernemingen van Ahold Delhaize, zijn nu bereikbaar via de Google Assistent.  Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeau of een lekker recept, bol.com en Albert Heijn adviseren en inspireren via de Google Assistent.

Door de Google Assistent te openen en ‘praat met bol.com’ te zeggen, kan bol.com je helpen om een cadeautje te vinden. Ook is de bol.com dagaanbieding hier te horen. De pilot met de Google Assistant is voor bol.com een eerste stap in de ontwikkeling van stemgestuurd online winkelen. Bol.com blijft zich continu ontwikkelen binnen deze innovatie. Klanten kunnen hier meer informatie vinden over Google assistent bij bol.com.

Kook- en boodschappenhulp
Bij Albert Heijn draait het al 130 jaar om de vraag: hoe maken we boodschappen doen en koken makkelijker.  De Google Assistent vertelt je binnen een paar seconden wat in de bonus is, welke gerechten je kunt maken met kip en aubergine en voegt een pak melk zo toe aan je boodschappenlijstje in de Appie app. De toepassing van de Google Assistent sluit naadloos aan het boek ‘Appie Tomorrow’

Boekentip:Appie Tomorrow -Rupert Parker Brady
Een sterk staaltje van marketing. Door zo objectief mogelijk de ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op je businessmodel te beschouwen en daarna pas je koers/strategie te bepalen. Het boek is sowieso een “must read” voor degene die zich bezig houden met retail en horeca want die twee branches kruipen steeds meer naar elkaar toe.

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws