Tips voor de meivakantie

[photo news:Tips voor de meivakantie]

Daan   20-04-2018  

Een beetje ontspanning tussendoor kan je vast wel gebruiken, ook tijdens de meivakantie.
Dus als de kids zich goed vermaken heb jij misschien ook even tijd voor jezelf!
Daarom wat tips van ons, immers…. Laarhoven design ontzorgt!

Kinderen zijn vaak dól op buiten- en natuurspeeltuinen, dus wat dacht je van…..

De Speelakker
Lekker weer? Kies een speeltuin met water. Ga dan naar de Speelakker in Noordwijkerhout! Er zijn allerlei eilanden die je kunt bereiken met o.a. een trekpont en klimtoestellen. Ook zijn er bootjes! Voor de kleinsten is er een afgesloten deel rond de zandbak.

Speeltuin van de Smid in Leiden
Er zijn bruggetjes, klimobjecten, stapstenen en er is veel beplanting. De natuur mag namelijk volop aan de gang in de tuin. Het is dan ook een echte natuurspeeltuin, geschikt voor wat grotere kids. Hier kan je heerlijk buiten spelen! Daarna nog even wat lekkers op het terras van de Tuin van de Smid (waar de kleintjes ook fijn kunnen spelen). Oh ja, vlakbij vind je ook een grote waterspeelplaats in Polderpark Cronesteyn. Kortom: héle fijne plek!

Klimbos Ermelo
En voor wat meer ‘adventure’ kan je naar Klimbos Ermelo want daar leggen ze de lat hoog! Klimmen, klauteren, abseilen en roetsjen voor de hele familie!

TIP! Kijk op www.kidsproof.nl, daar vind je honderden ideeën voor kids, door het hele land.

Zijn ze lekker aan het spelen? Misschien heb je tussendoor even een momentje voor jezelf? Pak een boek…

Een ‘must read’ is ‘Ikigai’ van  Héctor García
Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van het Japanse eiland Okinawa het leiden. Dit boek, makkelijk leesbaar, helpt je om je eigen ikigai te vinden en vertelt over de Japanse filosofie die zorgt voor een gezond lichaam, geest en ziel.

Wil je toch je kennis een beetje bijspijkeren? Kies dan voor een heel makkelijk leesbaar en praktisch boek over communicatie strategie ‘Het strategisch communicatie frame’ van Betteke van Ruler en Frank Körver. Je bent er zo doorheen. Tip: Hou een markeerstift bij de hand!

Enjoy!

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws