Tracker Pixel for Entry

Over ons

[photo: Over ons]

Succesvolle Live Communicatie,

daar zorgen wij voor! Natuurlijk wil je dat jouw volgende beursdeelname of event een succes wordt. Dat willen wij ook! Sterker nog: wij doen niets liever om dat voor elkaar te krijgen. Succesvolle Live Communicatie begint met het raken van je doelgroep en een concept met effect. Maar het zit ‘m ook in slimme oplossingen en strak projectmanagement. Al sinds 1975 zijn wij een standbouwbedrijf, bouwen wij beursstands over de hele wereld en leveren wij presentatiewanden.

En je zal maar marketeer zijn… Budgetten worden gekort en er ontstaat een almaar grotere druk op resultaat. En bij voorkeur ook nog op korte termijn. Dat èn de opkomst van allerlei nieuwe media & nieuwe technologieënmaken het soms best onoverzichtelijk en complex. Maar ook ontzettend uitdagend.

You can’t do today’s business with yesterday’s methods and be in business tomorrow

En als standbouwbedrijf is dat nu juist de uitdaging waarom wij iedere dag opnieuw vol energie & enthousiasme uit ons bed springen. Om meer uit je event & exhibition te halen, dankzij creatieve & slimme inzet van de allernieuwste inzichten, communicatie en technieken.

Om merken en bezoekers tijdens ‘events & exhibitions’ met elkaar te verbinden, moet je niet alleen verstand hebben van creatieve en slimme oplossingen en over ijzersterk project management beschikken. Het vereist ook een goed inzicht in zowel het merk als de beweegredenen van jouw doelgroep. En wij begrijpen als geen ander dat het niet gaat om aantallen leads, wow of likes …… maar om mensen raken, waar ze het oprecht voelen, zodat ze gaan bewegen.

Tell me and I will forget. Show me and I might remember. Involve me and I will understand (Confucius).

Naast kennis en creativiteit is daarvoor ook ondernemerschap nodig. Immers er moeten niet alleen plannen worden gemaakt, ze moeten ook worden wáárgemaakt.

En dat we dat niet alleen ontzettend leuk vinden maar telkens weer voor elkaar krijgen, blijkt uit de merkvoorkeur & koopintentie die we voor een groot aantal opdrachtgevers hebben mogen realiseren.

Hoe we dat doen? Door te werken vanuit een drietal bouwstenen:

                  

  • Touch: activaties die jouw doelgroep in het hart raken
  • Smart: creatief, technisch & logistiek slimme & duurzame oplossingen die de activatie ondersteunen
  • Grip: efficiënte organisatie, coördinatie & planning van alle werkzaamheden

 

Deze aanpak zetten we in voor de realisatie van:

  • Exhibitions & Events
  • Products & Solutions
  • Branded Environments

 

Co-creatie & open-innovatie

Geheel in lijn met onze passie voor het bedenken en realiseren van succesvolle beursstands en presentatiewanden tijdens diverse exhibitions & events, hebben wij de laatste jaren via co-creatie en open-innovatie met netwerkpartners en opdrachtgevers veel geïnvesteerd in- en onderzoek gedaan naar het succes van exhibitions & events. En het vergroten daarvan.

Vanuit diverse vestigingen in Nederland, Duitsland, België, de VS en Azië gaan professionele, ervaren & creatieve communicatiespecialistenmaar wat graag aan de slag met de uitdaging voor jou ‘event of exhibition’.

De logistieke centra zijn gevestigd in Leiderdorp (NL), Hangzhou (China) en Atlanta (VS).

Zo houden we de regie over het succes van jouw ‘event of exhibition’. Van het bedenken van een activatie-concept, beursstand, vormgeving, productontwikkeling en engineering tot project management, productie, montage, logistiek, opslag en effect-rapportage.

Draagbare displays & presentatiesets

Laarhoven design is eenstandbouwbedrijf gespecialiseerd in beursstands maar ook marktleider in draagbare displays & presentatiewanden. Ervaring sinds 1975, persoonlijke service en creativiteit staan garant voor ons én uw succes. Dankzij het modulaire systeem is uw beursstandof beurspresentatie op oneindig veel manieren op te bouwen. Vervang een paneel, laat een nieuwe banner drukken en zie: uw presentatie kan probleemloos mee naar de volgende beurs.

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws

Vacatures