Tracker Pixel for Entry

Inspiratie

[photo: Inspiratie]

Op zoek naar de kern van uw bedrijf.

Ons advies begint met een eerste afspraak. Daarvoor komen wij (accountmanager en ontwerper) naar u toe. Eerder al ontving u van ons een briefingformulier. Dit is een handige voorbereiding op het gesprek. Eenmaal met u om de tafel stellen we aanvullende vragen en geven we advies. Doel is om overeenstemming te krijgen over het te maken ontwerp, dienst of product. Materialen, kleuren, technieken, budget … het komt allemaal aan bod. Tot slot is de planning belangrijk. Of het nu gaat om een beursstand of projectinrichting: alles moet keurig op tijd klaar zijn.

Inspiratie
Wie inspiratie zoekt, zit bij Laarhoven design goed. Ons creatieve team helpt u graag met het opdoen van ideeën en met het creëren van draagvlak. De juiste visie op uw presentatie of beursdeelname is een belangrijke sleutel tot succes.

Ontwerpbriefing voor beursdeelname
Laarhoven design helpt u uw doelstellingen te realiseren. Op beurzen, evenementen of andere presentaties. Voor een ontwerpbriefing gaan onze ontwerpers op zoek naar de kern van uw bedrijf.

Hierbij komen de volgende vragen aan bod:

  • Wat is uw strategie?
  • Wat zijn de communicatiedoelstellingen voor uw beursdeelname?
  • Wat zijn de doelstellingen voor het event?
  • Welke doelgroep wilt u bereiken?
  • Wat vindt uw doelgroep belangrijk aan uw beursdeelname of presentatie?
  • Wat is uw positionering en wat is uw propositie?
  • Welke sterke punten van uw bedrijf, product of dienst communiceren we bij uw beursdeelname?
  • Wat is het budget?


Het resultaat: een beursdeelname of presentatie waarmee u er staat!

Debriefing
Het is belangrijk dat we elkaar goed begrepen hebben. Daarom koppelen wij uw briefing terug in een debriefing. Zo zijn de uitgangspunten voor het ontwerp van uw beursdeelname voor iedereen helder. Onze designers kunnen dan aan de slag met de juiste randvoorwaarden.

Het voordeel voor u: geen verrassingen achteraf.

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws

Vacatures