Tracker Pixel for Entry

Realisatie

[photo: Realisatie]

Een onbezorgde aanloop naar uw presentatie.

In deze fase gaat het om de oplevering van uw presentatie. Het goedgekeurde ontwerp en de bijbehorende afspraken dienen daarbij als uitgangspunt. Laarhoven design zorgt voor het opbouwen van uw stand – op de juiste plaats en de juiste tijd. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring. Met Laarhoven design als partner bent u verzekerd van een onbezorgde aanloop naar uw presentatie.

Projectmanagement

Tijdens de realisatie van uw beursstand of project zijn onze projectmanagers verantwoordelijk voor de bouw. Zij sturen de partijen aan, controleren of alles goed verloopt en coördineren de montage en demontage. Wanneer zij de presentatie aan u overdragen, ontvangt u een opleverrapport. Handig en overzichtelijk.

Grafische producties

Het printen en afwerken van uw visuals gebeurt bij Laarhoven design in eigen huis. Daarvoor beschikken wij over een gespecialiseerde afdeling die beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van Large Format Printing. Voor alle toepassingen hebben wij de juiste oplossing. Topkwaliteit, daar staan wij al 35 jaar om bekend. En dat willen we graag zo houden. Een continue kwaliteitsbewaking tijdens het print- en afwerkproces garandeert u hoogwaardige visuals. Voor de perfecte presentatie.

Pluspunten van de visuals van Laarhoven design:

  • Eigentijdse, innovatieve materialen
  • Vooraf inzage in de productie dankzij referentieprints
  • Handige checklists garanderen een probleemloos traject
  • Praktische ondersteuning door digitale templates


Monteren & demonteren

Laarhoven design verzorgt het transport van uw presentatie naar iedere gewenste locatie, waar ook ter wereld. Onze ervaren monteurs monteren en demonteren uw beursstand – vlot, efficiënt en volgens planning. Wij opereren vanuit Nederland (acht vestigingen), Europa (tachtig distributeurs), de Verenigde Staten en Azië. Het voordeel voor u: een snelle en efficiënte partner die goed op de hoogte is van de lokale omstandigheden. Zelf heeft u nergens omkijken naar.

Wil je op de hoogte blijven?

Laatste nieuws

Vacatures